Mit tegyek, hogy működjön a windows XP telepítés? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Windows 7-et cserélném le XP-re és amikor telepíti a windowst kidobja hogy nem tudja másolni ezt és ezt a fájlt. Továbblehet ugrani, de akkor nem működik az op. rendszer.
Próbáltam többféle telepítőt még azt is amit ismerős adott és neki jó volt. Mi lehet a probléma? Már c3 szor próbáltam és megint vissza kellett rakni a win 7-et .
Előre is köszönöm a segítséget :)
Milyen gépről van szó és miért szeretnél "visszamenni" XP-re?
Ilyen hibát okozhat a hibás telepítő lemez, vagy a merevlemezzel is lehet akár gond....
Egész jó gépem van.
Hát nagyon szeretem a win 7-et de elegem van abból, hogy elég sok régebbi programot és játékot csak úgy tudok használni, ha bugfixeket keresek meg ilyenek.
Remélem nem a merevlemezzel van a baj. Eddig semmi baj nem volt vele. Leszedtem 2 féle XP telepítőt CD ről is Pendrive ról is próbáltam felrakni, de nem volt jó. Elkértem havertól az ő cd-jüket, és az se jó :\
Ha telepítőfájlokat nem tud másolni, akkor:
- Hibás a telepítőlemez
- Vagy a HDD
- Vagy a memória
Amúgy mik azok a programok, amik XP alatt mennek, de Win7 alatt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!