Letöltöttem, nem indul, mi lehet a gond? (A kérdés alatt bővebben. )
Letöltöttem a Colin McRae DiRT-et, és amikor el akarom indítani, azt írja ki hogy Checking Disc, tölt, tölt és a végén kiír egy hibaüzenetet:
Error
Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc in the drive and retry the disc check. If this error occurs when using a licensed disc of this application, press "Information" and send the error report to product technical support.
Én nem tudok angolul, kérem segítsen valaki.
itt a forditás
Hiba
Nem sikerült azonosítani a lemezt a meghajtóban. Helyezze be a lemezt, engedélyezett a meghajtóba a lemezt, és újra ellenőrzik. Ha ez a hiba akkor jelentkezik, ha az engedéllyel rendelkező lemezt használ ennek alkalmazását, nyomjuk meg az információ, és elküldi a hiba jelentést, hogy a termék műszaki támogatást. nézd meg a letöltött fáljok közt ha van crack fálj akkor másold át a játék gyökér könyvtárjába és írd felül az exe fáljt.
12:51
Nem ismerem ezt az oldalt, mire jó?
Töltöttem még le crack-et, amik ezekből állnak:
colin.mcrae.dirt.crack.only-stolen.part1
colin.mcrae.dirt.crack.only-stolen.part2
colin.mcrae.dirt.crack.only-stolen.part3
colin.mcrae.dirt.crack.only-stolen.part4
Ezek rar-ok, amiket ha kicsomagolok, egy 1 megávan nagyobb indítófájlt kapok, valamint egy patch telepítőt.
Ezeken kívül még van bent egy
colin.mcrae.dirt.crack.only-stolen.sfv
nevű valami, és egy
stolen nevű MSInfo fájl. Ezek nem tudom mire jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!