Tényleg létezik Facebook feltörő program? Ez ellen lehet "védekezni"?
Igen, egy ismerősöm ismerőse. Ja igen, én is jártam a te profilodon, csak te nem tudsz róla :)))
Ez az egész hülyeség. Nem törik fel, maximum kilesik vagy kitalálják a jelszavad ha nem vagy óvatos. Ennyi...
Eléggé valószínű hogy nem kamuzik mivel képei vannak valaki Facebook-járól ahol látni beszélgetések részleteit. Ha van más magyarázatotok hogy lehetnek ilyen képei, akkor várom az ötleteiteket! ;)
Amúgy elsősorban olyanokhoz szólt a kérdés akik értenek is ehhez. Köszöntem;)
"Tényleg létezik Facebook feltörő program? "
Létezik olyan, ami megpróbálja.
"Ez ellen lehet "védekezni"?"
Beleteszel a jelszavadba nem az elejére és nem is a végére legalább egyet: +!%/=()/*-&@#. Soha a büdös életbe nem fogják feltörni.
"Egy ismerősömtől hallottam hogy egy barátjának van egy olyan programja amivel bárki Facebook profiljába be tud lépni de úgy hogy ő erről ne tudjon."
Aha, én meg Mark Zuckerberg vagyok és pontosan tudom, hogy mekkora hülyeséget beszél.
"Az érdekelne hogy ehhez kellhet neki valamilyen személyes adat."
Ha az e-mailedre jön egy levél, hogy most azonnal oda kell klikkelned, mert biztonsági ajjajaj van a facebookodon, na akkor még véletlen se klikkelj oda. Ugyanis péládául egy facebbok.com oldalon ha megadod a facebook jelszavad, akkor azt fel tudják használni. De a számítógépedre telepített keylogger is hasznos lehet a feltörő szempontjából.
"Amúgy elsősorban olyanokhoz szólt a kérdés akik értenek is ehhez. Köszöntem;)"
Az meg egyszerűen muris, hogy egy hozzá nem értő mondja meg, hogy a hozzászólók közül ki a hozzáértő... Szuper...
Létezik, de írni sem nehéz (annyira). Nekem is van egy, de nem tudom... én kipróbáltam a sajátomon, örülök, hogy működik, és ennyi. Nem tudom, mi értelme van mások accountját piszkálni.
De volt régebben, hogy kaptam olyan figyelmeztetést, hogy valaki valószínűleg megpróbálta feltörni a fiókom. Szóval azért nem csak "megteszem, és kész" dolog ez.
És ha a haverod nem ért nagyon a hálózatokhoz, még az is lehet, hogy azonosítják, és megrugdossák a seggét. (Bár ez nem valószínű, így is rengeteg adatlapra lépnek be engedély nélkül, de ha nagy tételben csinálja, megütheti a bokáját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!