Miért nem tud a Win7 formázni telepítés közben?
Az XP-nél nem voltak ilyen gondok mivel újratelepítésnél az előző rendszert teljes mértékben letörölte.
A problémám az hogy a Win7 csinál mindig egy windows old mappát :/
Ezt hogy lehet kicselezni? Mert formázás nélkül nem sok értelme van a telepítésnek se!
2.válaszoló
A cikkben az áll hogy az F8-at vagy az F12-t kell lenyomni a gép bekapcsolása után. Ha így teszek utána már enged formázni a telepítő?
Fehersrac:
Pont az a bajom hogy mikor telepítek nekem nem ajánlja fel a formázást mint lehetőséget! Nagy ritkán megesik ugyan,de a legtöbbször kénytelen vagyok enélkül újrarakni a gépet.
2:09 nél figyej nincs mit nemérteni!
http://www.youtube.com/watch?v=mME9VLT7-xw&hd=1&t=2m9s
Ha pedig a particiokat tőrőlni akarod akor meg a DELETE re klikk,utána New és megadod a particiok méretét MB-ban!Másképen nemtudom elmagyarázni neked!!!
ÜDV!
Nálam nem azzal van a baj hogy nem értek a formázáshoz meg a telepítéshez hanem egész egyszerűen nem jelenik meg a driver options menüpont!!! Nem egy nehéz feladat,de mikor ilyen módon baszik ki velem a rendszer már kénytelen vagyok segítséget kérni profiktól.
Azért kösz még1x ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!