1 Éve vettem egy laptopot eredeti 64bites windows7-el. Cd-t nem kaptam hozzá, hanem valami Particióról hablatyoltak amihez én nem értek. Újra akarom rakni a gépet és analfabéta vagyok hozzá. Valaki, ha leírná lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, azt megköszönném. Légyszíves dedós nyelven! ACER gép ha ez számít
Én sem értek hozzá de azt hiszem rejtett particióra szokták rátenni a telepítőt.Onnan kell kiirni dvd-re.
Talán Acer eRecovery management a program neve amivel ki lehet írni.
Szóval én csak annyit tudok hogy vszínű lehetséges
2012. ápr. 12. 14:27
3/8 anonim válasza:
De lehet!Ha olyan a laptopod mint nekem akkor bekapcsolásnál esc-et hell nyomni aztán asszem f11-et és lesszott olyasmi hogy rendszer helyre állítás,abban meg hogy ujratelepítás adatmentés nélkül.Arra rányomsz és újratelepítődik.(Nem biztos hogy minden így van írva mert már rég telepítettem újra).
2012. ápr. 12. 14:35
4/8 claidheamohmor válasza:
Ha nem tudod, mi az a partíció, inkább kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked, és közben figyelj, és kérdezz.
Egyébként meg telepítő dvd-ről kell. Ha nincs eredeti,és nem tudod, hogyan kell másképp, akkor kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked, és közben figyelj és kérdezz. Nekem is ACER-em van, de nem ez számít.
2012. ápr. 29. 16:11
5/8 claidheamohmor válasza:
Ja, fura sejtésem van, hogy ha EREDETI win7-tel adták volna, akkor kellett volna kapjál egy OEM telepítőlemezt (bár ebben nem vagyok biztos, én az enyémet linuxszal kaptam)... ha nem akkor csak a recovery partíció marad.
2012. ápr. 29. 16:17
6/8 claidheamohmor válasza:
hm, hülyeséget írtam, végül is lehet előtelepített, cd nélkül, ha eredeti, akkor a matricának rajta kell lenni a gépeden, szóval -> recovery
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!