Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom újrarakni a...

Hogyan tudom újrarakni a Windows 7-t a gépen?

Figyelt kérdés

1 Éve vettem egy laptopot eredeti 64bites windows7-el. Cd-t nem kaptam hozzá, hanem valami Particióról hablatyoltak amihez én nem értek. Újra akarom rakni a gépet és analfabéta vagyok hozzá. Valaki, ha leírná lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, azt megköszönném. Légyszíves dedós nyelven! ACER gép ha ez számít

Köszönöm

2012. ápr. 12. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Telepítő CD/DVD nélkül nem fog menni.
2012. ápr. 12. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem értek hozzá de azt hiszem rejtett particióra szokták rátenni a telepítőt.Onnan kell kiirni dvd-re.

Talán Acer eRecovery management a program neve amivel ki lehet írni.

Szóval én csak annyit tudok hogy vszínű lehetséges

2012. ápr. 12. 14:27
 3/8 anonim válasza:
De lehet!Ha olyan a laptopod mint nekem akkor bekapcsolásnál esc-et hell nyomni aztán asszem f11-et és lesszott olyasmi hogy rendszer helyre állítás,abban meg hogy ujratelepítás adatmentés nélkül.Arra rányomsz és újratelepítődik.(Nem biztos hogy minden így van írva mert már rég telepítettem újra).
2012. ápr. 12. 14:35
 4/8 claidheamohmor ***** válasza:

Ha nem tudod, mi az a partíció, inkább kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked, és közben figyelj, és kérdezz.

Egyébként meg telepítő dvd-ről kell. Ha nincs eredeti,és nem tudod, hogyan kell másképp, akkor kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked, és közben figyelj és kérdezz. Nekem is ACER-em van, de nem ez számít.

2012. ápr. 29. 16:11
 5/8 claidheamohmor ***** válasza:
Ja, fura sejtésem van, hogy ha EREDETI win7-tel adták volna, akkor kellett volna kapjál egy OEM telepítőlemezt (bár ebben nem vagyok biztos, én az enyémet linuxszal kaptam)... ha nem akkor csak a recovery partíció marad.
2012. ápr. 29. 16:17
 6/8 claidheamohmor ***** válasza:
hm, hülyeséget írtam, végül is lehet előtelepített, cd nélkül, ha eredeti, akkor a matricának rajta kell lenni a gépeden, szóval -> recovery
2012. ápr. 29. 16:19
 7/8 claidheamohmor ***** válasza:
ami alt+F10, de itt az acer support: [link]
2012. ápr. 29. 16:22
 8/8 anonim válasza:

Szedd le a netről majd ird ki lemezre,

Elméletileg működni fog.

2015. jan. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!