A Sony Vegas-on és Adobe After Effects-en kívül van még olyan program amivel lehet intro-t készíteni?
Azért kérdezem, mert ez a két program nem fut a gépemen.
Windows XP-m van.
Légyszi, ha tudtok linkelnétek letöltő linket hozzá, és leírnátok milyen nyelvű(legjobb a magyar lenne,de mindegy..)?
Ha esetleg van tapasztalatotok, azt is leírhatjátok!;)
Előre is köszii!:)
hát ha azok nemmentek, talán ez még menni fog:
Windows Movie Maker
Introt lehet készíteni, igaz hogy nem annyira látványosak, mint a sony vegas proé, de megteszi ;D
Köszi a választ. Igen, ez a program rajta van a gépemen. De ez túl egyszerű lenne, az a baj..
Nincs másik ilyesmi porgram??:\ Nekem most jó lenne egy 30 napos próbaverzió is akár..:) Várok még további válaszokat!:)
mi az h nem fut a képeden? miért?
ha az nem fut, akk más sem fog...
gyenge a géped a progiknak vagy mi?
nekem a sony vegas pro 10.0 ment a 6éves p4-es 512mb ddr1-es rammal rendelkezü ratyi gépemen is :D azóta ujitottam egy 4magosat és csak ugy hasit a sony vegas a rendelerésel :D
768 MB RAM van benne. Nem tudom, hogy milyen.. Azt hol lehet megnézni?(Elnézést kérek, hogy még ilyet sem tudok..:/)
Egyébként köszönöm a válaszokat!:)
cpu-z program megmondja!
de nekem ennél gyengébb géppel ment a vegas! nem tom mi a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!