Hogyan tudnám visszahozni a régi mail-jeimet, amit még Microsoft Outlook-on kaptam?
Valaki tudna segíteni? Nagyon fontos lenne pár 8 éves e-mail-em visszahozása, elmentése. Win7-et használok.
Előre is köszöm.
indítsd el az outlook-ot.
De ezen a gépen volt? 8 éve biztos nem win7-ed volt, sőt szerintem nem is ez a vincsid. amikor új rendszer lett telepítve a gépedre akkor fel lett formázva?
ha akkoriban az aki beállította a rendszert okos volt, akkor úgy csinálta hogy a szerverről nem törölte ki az adott leveleket
ebben az esetben az e-mail fiókba kell belépni és megkeresni
ha nem, nincs ott, akkor kellene az a merevlemez, amin az emailek vannak( remélhetőleg nem lett formázva)
Megvan az a gép, amin akkor lehetnek ezek a mail-ek. Az a baj, h 2005 nyarán (tehát utána) volt egy olyan, eset, h mialatt nyaraltam, itthon letörlődött minden a gépről nem tudom okkal vagy ok nélkül... (hugom tagad azóta is:))
Azt sajnos nem tudom formázta-e az illető vagy sem, őt kellene megkeresnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!