Windows98-t hogy telepítsem újra, ha azt írja ki hogy minden elem és frissítés megtalálható már a gépen és nem indul el a frissítés?
Figyelt kérdés
szeretném újratelepíteni az egészet mert lassú, hogy ne legyen rajta semmi csak az operációs rendszer + új felhasználó legyen beállítva bejelentkezésnél DE HOGYAN???2012. ápr. 16. 13:01
11/11 anonim válasza:
Tisztelt kérdező ! Igaz a te dolgod de miért akarod azt a fost rátenni a gépedre ? A windows 98 ra nemfogz tudni semmi új programot és lehet sőt 100 % hogy interneteni se tudsz rendesen mert van olyan oldal amihez internet explorer 8 vagy 9 vagy google crom stb böngészö kell. Játszani a méglévö játékokal tudsz egyedül de az jó vistára xp re is. Jobban járnál ha hagynád azt a fos windows 98 at mert ugyse lehet azal már rendesen dolgozni vagy olyan öreg a géped hogy más nem megy rá ? Használtan 10 - 20 ezerért kéne venni valamit amire az xp felmegy azal tudsz kezdeni többmindent de az yp is szar de ennél a fosnál jobb. Én vistát használok ilyen windows 98 fost meg nemrakok a gépemre vista az nekem életem végéig jó mert azon minden megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!