Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom az ESET SMART...

Hogyan tudom az ESET SMART SECURITY -nél az üzeneteket letiltani? Mint pl: frissítette magát, a pires keretek, hogy letiltotta az oldalat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Megvetted a licenszét? Az Eset Smart Security5 FIZETŐS PROGI. Ha tört, akkor ne csodálkozz, az ESET cég a hamis szervereket letiltja, nem frissül az adatbázisa, semmit sem véd. Használj újságkódosat, ha nincs pénzed.
2012. ápr. 12. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Szerintem eredeti az ESET SMART SECURITY 4 vírusirtóm+++ CHIP magazint vásárolom, és onnan veszem a kódot :)
2012. ápr. 13. 06:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Cseréld le a 4-est a Felhő alapú 5-re, ez sokkal jobb.
2012. ápr. 13. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom
2012. ápr. 13. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak tisztán tudod telepiteni, 4-re nem lesz jó. Én is így jártam vele. Letöröltem és feltettem az 5. próbaverziót, aztán beleírtam a licenszkódokat.
2012. ápr. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!