A Battlefield 3-at hogy indítsam most el (Origin)?
Figyelt kérdés
Mert letöltöttem Crack-eltem és ha rákattintok akkor tölt 1-2másodpercet és ennyi most mit tegyek hogyan javítsam ki?2012. ápr. 13. 12:29
21/32 anonim válasza:
Nem zárjuk le. Megtettem ellened a feljelentést kalózkodás és szoftverekkel való visszaélés vádjával. Ha még ma megszabadulsz a gépedtől talán megúszod a dolgot...
22/32 anonim válasza:
Vedd csak meg mint minden más normális player ebből van nekem is elegem akik nem veszik meg és pofáznak meg csalnak a játékba stb.. majd ha neked is kijön a számla mert crackelve volt a gamed mint régen a witcher2nél volt ilyen, hogy ellenőrizték és akinek nem eredeti volt ment a csekk barátom!!
23/32 A kérdező kommentje:
Inkább elkérem valakitől akinek megvan és kiírom magamnak 4példányban a biztonság kedvéért.
2012. ápr. 14. 12:29
24/32 anonim válasza:
Gyökér. :D
És mi a sz*rra mész vele szerinted? :D
4 példányban, azaz, sőt, írd rá egy egész guriga dvd-re!
25/32 A kérdező kommentje:
Mondtam biztonság kedvéért.
2012. ápr. 14. 18:47
26/32 anonim válasza:
Jól mondod aki írta azt, hogy "te kis patkány "az egy nagy bal F"asz megmondom őszintén.Egyszerűen egy önző barom. Egyébként nemm kell steam a battlefield 3-hoz. Nálam simán elindult de lehet hogy ez a géptől függ.
27/32 A kérdező kommentje:
Na lehet hogy igazad van mert nálam most nem kéri a kódot de most ha rákattintok akkor meg semmit nem csinál ha meg megcrackelem akkor mge minden féle dll,exe stb hibákat ír ki.Úgyhogy nem is szarakodok vele.De azért köszönöm a válszt.
2012. ápr. 23. 15:09
28/32 anonim válasza:
Na mi van gyökere, nem megy? Ott a bátyád aki feltöri a NASA rendszerét is, mért nem szólsz neki?
29/32 anonim válasza:
Ájj már le te balf*sz!! Hagyd békén, menj a gyerekdiszkóba szórakozni!!
Kérdezõnek
Próbálj meg egy újabb, másik cracket leszedni, de lehet hogy csak a géped nem elég jó (amiért keményen megdolgoztál, ugye? :) Csak vicceltem ;) )
30/32 A kérdező kommentje:
Ha ha már megy ma eljött és segített.De holnam elkérem egy haveromtól.
2012. ápr. 24. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!