A Battlefield 3-at hogy indítsam most el (Origin)?
Figyelt kérdés
Mert letöltöttem Crack-eltem és ha rákattintok akkor tölt 1-2másodpercet és ennyi most mit tegyek hogyan javítsam ki?2012. ápr. 13. 12:29
11/32 A kérdező kommentje:
14-28-nak meg köszönöm a segítséget.
2012. ápr. 13. 15:05
12/32 anonim válasza:
Látod milyen ostoba vagy? 5 évig dolgoztál a gépért, csak két nappal kellett volna tovább dolgozni, hogy a játék is beleférjen.
13/32 A kérdező kommentje:
Senki nem kíváncsi rád!
2012. ápr. 13. 15:54
14/32 anonim válasza:
# 6/13-nek tökéletesen igaza van. Ha nincs rá pénzed nem játszol vele, nekem is sok mindenre nincs pénzem még sem lopom el. És egy csicska tolvajra nem kíváncsi senki.
15/32 A kérdező kommentje:
Én így vagy úgy de meg fogom oldani.És nem fogok kiadni szaros programért zsét csak hogy EREDETIBEN legyen meg.
2012. ápr. 13. 16:11
16/32 anonim válasza:
Ha szaros a program, akkor ne játssz vele, nem kötelező.
A fejlesztők éveket dolgoztak vele, és nem azért, hogy a kis vérpistikék kedvükre letöltögessék.
Itt sírsz, hogy mennyit dolgoztál napszámban, mások munkákát meg telibeszarod... Egy igazi kis féreg vagy.
Úgy sem fogod tudni megoldani, mert ez a multiról szól, és nem tudják feltörni.
17/32 A kérdező kommentje:
Meg oldom simán 1-2hét mulva áthívom a bátyámat és ő megcsinálja akármit meg tud oldani már nem is egy játékot csinált már életében neki az ilyen nem negy ügy csak az hogy várni kell rá hogy el tutjon jönni.
2012. ápr. 13. 16:34
18/32 anonim válasza:
Szóval amit az EA programozói hónapokig csináltak és a legnagyobb hackerek sem tudják feltörni azt a te bátyád simán megcsinálja?
19/32 A kérdező kommentje:
Majdnem hogy simán és itt zárjuk le a témát.
2012. ápr. 13. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!