Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 kékhalál nvlddmkm. sys?

Windows 7 kékhalál nvlddmkm. sys?

Figyelt kérdés
Adott egy Win7 ultimate 64bit, gigabyte ga-g31-es2l, gigabyte GTX550ti, 4gb ddr2-800 ram. Az a helyzet, gta 4-eztem, egyszer csak gta4.exe leállt, befagy az egész. (előtte egyszer történt meg) Elindítom a gépet, windows indítása és kékhalál az nvlddmkm.sys miatt, csökkentett módban elindul, driver nélkül elindul, driverrel nem! Újrahuztam az egészet (format c:) minden drivert fölrakok, jön vga driver, fölrakom, ujraindit, megint kékhalál! Légyszi segítsetek! Tök ideges vagyok már! Minden pici segítséget előre is köszönök!
2012. ápr. 12. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi áramot kap a VGA?A felső kategóriás nvidia elég sokat igényel
2012. ápr. 12. 12:04
 2/3 A kérdező kommentje:
A tápom egy FSP BlueStorm II 400w. Minden érték stock. A BIOS-ban külön beállítottam, hogy auto voltage control legyen. Semmin nem tuningoltam egy fikarcnyit sem.
2012. ápr. 12. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

talán lehet neked is ez lesz a gondod.

"Bocsi, h sokáig tartott. Megnéztem a másik foglalatban is, de kiderült, hogy egy csatlakozót nem kötöttek be az alaplapba és azóta nincs hiba.Úgylátszik nemkapott elég áramot a VGA. Köszi a segítséget, ha nem nézem meg sosem jövök rá. xD "

2012. ápr. 12. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!