Miért szeretik jobban a firefox 11-et a firefox 3.5-nél?
Ugyanis 2 nappal ezelőtt hoztam visza a halálból a winchesteremet. (Kékhalál). Feltelepítettem most az avast 4.8-at. Gondoltam letöltöm a firefox 11-es változatát. Minden jól működött. Aztán minden oldalnál felajánlotta, hogy töltsem le az activeX 11-et (nem tudtam, hogy a 11-es verzió), amihez társulva letöltötte a McAfee vírusírtót is. És itt kezdődnek a bajok. Ugyanis a gépem emiatt úgy lelassult (szerintem a két vírusírtótól), mint egy p1-es gép. Még a boot-olás is 4 percig tart. (P4-esem van). A firefox is soká jön be. A gépen a led folyamatosan világít (megterhelés), de a feladatkezelőben nem megy fel a proci 100 %-ig.)
Egyébként semmi különbség nincs a ff 3.5 és a ff 11-es változatánál. Csak kinézetileg. Plussz a a flash killer a 3.5-nél legalul volt,(amit könnyebben el lehetett érni), a 11-esnél pedig a tools-ban van.
"amihez társulva letöltötte a McAfee vírusírtót is."
Még szerencse, hogy letöltés előtt külön ki lehet jelölni, hogy le akarod-e tölteni, vagy sem. Az, hogy el se olvasod mit okézol le, nem a böngésző hibája.
Gondolom, az Adobe Flash Playerekkel (Internet Explorerhez ActiveX-es IE kell, Mozilla Firefox-hoz a NON-IE) gyűlt meg a bajod?
Én úgy védem ki a hasonló gondokat, hogy innen töltöm le mind a kettőt. A NON-IE kommentben ott van, hogyan kell telepiteni.
Egyébként Firefox 11 sokkal biztonságosabb, bár látszólag ugyanaz.
Fejlesztői szemmel nézve rengeteg nagyon hasznos dolog került bele amihez eddig kiegészítő kellett, bár ez sok embert hidegen hagy... :)
Felhasználói szemmel meg lássuk be, hogy a böngésző külsejének a változásán kívül nem igazán tűnik fel senkinek sem a változás... Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fejlődik a böngésző, csak az nem sok embernek tűnik fel, hogy kicsivel gyorsabb lesz, kevesebb memóriát fogyaszt, újabb szabványokat támogat, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!