Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox-on hogy lehet ezt...

Firefox-on hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Most Firefox 3.5-ösöm van. Firefox 11-esre akarom frissíteni. A firefox 3.5-ös verzión a kedvenceket mindig Html-be mentettem. Ha fennt lesz a Firefox 11-es verzió, hogy tudom majd megoldani, hogy a kedvencek ismét a: könyvjelzők-rendezett könyvjelzők-könyvjelzők menü (szerkesztett mappájában) legyenek? Hogy tudjak majd megint adni hozzá, és eltudjam menteni. És hogy ne keljen a html könyvjelzőben keresgetnem?

Bár meggondolva, ha frissítem a firefox-ot, akkor az összes beregisztrált oldalamra megint be kell írogatnom a kódokat, felhasználóneveket, aminek már a felét sem tudom.

2012. márc. 17. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A firefox csak a programot frissíti. A gépen lévő profil elvileg nem változik, mert az nem kerül sem törlésre, sem felülírásra, így minden könyvjelző, előzmény, mentett jelszó automatikusan elérhető az új verzióban is.

Ha biztosra akarsz menni, akkor kimented először őket.

A FF11 is képes html-könyvjelzőkimentést beolvasni, és visszafejteni belőle a könyvjelző-struktúrát amit kiépítettél.

A mentett jelszavakat szintén ki lehet menteni egy kiegészítővel, és ugyanúgy visszaimportálni:

[link]

Telepítés után a biztonság fülön lesz egy plusz gomb, az import-export lehetőségével.

2012. márc. 17. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az 1.6-os verzió óta frissítem a Firefox-ot, de még soha nem kellett megadnom még egyszer semmit, a profil megmarad az összes bookmarkkal és jelszóval együtt...
2012. márc. 17. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. márc. 17. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. márc. 18. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!