Firefox VS. Chrome?
Figyelt kérdés
A kérdés adott..
Csak kiváncsi vagyok,én ugyan chrome-ot használok de ugyérzem hogy egyre lasabb..csak azt szeretném tudni megéri váltani firefoxra?
2012. ápr. 10. 06:57
2/8 anonim válasza:
Akár milyen lassabb lesz a Chrome de akkor sokkal jobb lesz mint a firefox!! SZÓVAL CHROME!!!!!!!!!!!
3/8 anonim válasza:
mindkét böngészőnek megvan a maga előnye. Chrome gyors, egyszerű és puritán, de mezei felhasználóknak bőven elég a tudása. FX főleg a rengeteg addonja és teljes átszabhatósága miatt népszerű, hátránya az, hogy ezek az addonok néha elég erőforrásigényesek tudnak lenni.
ízlések és pofonok, és mindkettőt használom, más más feladatkörre
4/8 anonim válasza:
Nagyjából tökmindegy, nekem fennvan 3-4 böngésző, ha az egyikben nem megy éppen valami, akkor megnyitom a másikban.
5/8 anonim válasza:
Firefox párti vagyok,de a Chrome sokkal gyorsabb.Én is azt használom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.: )
2012. ápr. 10. 14:22
7/8 anonim válasza:
Én régen firefoxot használtam és elégedett voltam vele, de ez már több éve volt (2008 körül). Napjainkban viszont a Chrome-nál jobb böngészőt nem nagyon fogsz találni. Szerintem hamarosan a chrome lesz a legnépszerűbb böngésző. A firefox is egész jó , de a chrome-tól olyan messze , mint makó jeruzsálemtől.
8/8 anonim válasza:
Bőven megéri, mert a Firefox sokkal jobb, mint a Chrome. A Chrome-ból sok létfontosságú dolog hiányzik, használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!