Hogy lehet töredezettség-mentesíteni, ha a gépen Windows XP operációs rendszer van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 00:06
1/10 anonim válasza:
Letöltöd ezt, ez az egyetlen megbízható(legalábbis szerintem):
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Na, így jár aki nem frissíti a lapot :)
4/10 anonim válasza:
A Defraggler néha nagyon hülyén rendezi a dolgokat. Én inkább maradnék a beépítettnél, hiszen az a Diskeeper lebutított változata.
5/10 anonim válasza:
Ezt a programot használd én ezt használom XP-n .Ügyes gyors diszkrét program . Auslogics Disk Defrag
-Alex-
6/10 anonim válasza:
szerintem töltsd le a CCleanert, megbízható, és biztos
7/10 anonim válasza:
A CCleaner az nem törendezetsségmentesítő.A Defraggler meg a Diskeeper a két legjobb.Régebben használtam Auslogics Defrag-ot de nem volt elég jó.Viszont ritkán használok külső progikat ilyen célra mert veszélyesek is lehetnek.Használd a rendszer tör.mentesítőjét ha nem akkor valamelyiket a fentiek közül.
8/10 anonim válasza:
Persze hogy nem lehet Ccleanerrel töredezettség mentesítést csinálni de én töredezettség mentesítés előtt kijavítom a win hibákat és csak utánna futtatom a töredezetség mentesítőt !Sokan itt követik el a hibát hogy először rendetraknak és utána javítanak vágod a logikát miért írtam a Ccleanert ?
-Alex-
9/10 anonim válasza:
Vágom de akkor úgy írd,és itt most töredezettségmentesítő progiról volt szó és nem takarítóról,bár a CCleaner tényleg egy jó takarító.
10/10 anonim válasza:
jah, ok! nekem is úgy magyarázták el, hogy a CCleaner töredezettségmentesítő:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!