Miért zavarja, ha átnevezem?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet. Az volt a neve, hogy VSD-...(már nem emlékszem), átneveztem, beírtam a film címét és kiakadt. Mikor le akartam játszani, azt írta, hogy nem lehet... Miért? Mostantól annak a filmnek a címe VSD-... lesz?2012. ápr. 5. 19:10
1/3 anonim válasza:
Tartsd meg az eredeti kiterjesztést, a többit átnevezheted.
2/3 anonim válasza:
Így van...
Kitörölted a kiterjesztését is.
mondjuk: Hogyan lopjunk felhőkarcolót.avi helyett átnevezted "Hogyan lopjunk felhőkarcolót"-ra.
vagyis a cím után írd oda, hogy ".avi"
vagy ".mp3 stb...:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs utána semmi. Letöltöttem újra, és ez a címe: (pontosítok, mert egy másik címet adtam meg, bocsi)VIDEO_TS . Ezzel mit lehet kezdeni? :S Az _TS-t kell meghagyni?
2012. ápr. 9. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!