Ubunturól Gnome3-ra?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy nem tudom felrakni a gnome3-at a jelenlegi gépemen futó ubuntura. Az egész telepitést szeretném egy usb pendrive-ról megoldani. Leirnátok, hogy hogyan tudom jól megcsinálni, hogy tudjak pendrive-ról bootolva telepiteni?
[Eddig felraktam az iso file-t a pendrive-ra és valamiért nem ismerte fel a rendszer. Bios boot sorrendben az usb volt az első helyen]
2012. ápr. 2. 11:37
1/1 ejbenjaro válasza:
Akkor most tisztázzuk, Ubuntut akarsz telepíteni a gépedre pendrive-ról, vagy Gnome3-at?
Ez utóbbit egyszerűbb a csomagkezelővel feltenni, de ezt legjobban internetkapcsolattal rendelkező gépen csináld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!