Keyloggert találtam a gépemen. Silent keylogger (pro). Ha ezt letörlöm és uninstallálom (fordított sorrendben nyilván), akkor ugye már sehova, semmiylen adatot nem szed le?
Figyelt kérdés
és a mostaniakat is csak mail címre vagy nem tudom hova küldte. Be szeretnék lépni a bankomba de így nem merek.
Köszi
2012. márc. 27. 09:42
11/17 A kérdező kommentje:
csak egy kérdés, az op. rsz. valsz. nem a lege.r.e.d.e.t.i.b.b. ugye nem lesz baj, ha felrakom mégis ezt a microsoft security essentials-t? :)
2012. márc. 27. 11:39
13/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. márc. 27. 11:49
14/17 A kérdező kommentje:
telepítettem az említett programot és futtattam is, írta is, hogy van vmi, nem ideillő, letöröltettem vele, de látom a downloads mappában cnet2-freekeylogger zip-et ill. a silentfreekeylogger.
Ötlet?
2012. márc. 27. 13:08
16/17 A kérdező kommentje:
Töröltem, a gép minden bekapcsolásnál kiírja, hogy veszély fenyegeti a gépem, minden alkalommal a fent említett két keylogger. Minden alkalommal azt kérem, hogy tisztítsa meg a számítógépem, vagy eltávolítás.
A downloads mappában meg már nincsenek ott, mert töröltem őket. Makacs kis dögök ezek :S:(
2012. márc. 29. 06:51
17/17 DannyZuko válasza:
van egy profi. neve Ccleaner... futtasd le a sima tisztító részét és a rendszerleíró tisztítót is... hátha csak ott maradt bent rityi... de nem törölni kellett volna azokat, hanem levadászni... bent hagytál uninstall hijján egy csomó szemetet a rendszerleíróban. próba. ha nem megy, akkor segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!