Keyloggert találtam a gépemen. Silent keylogger (pro). Ha ezt letörlöm és uninstallálom (fordított sorrendben nyilván), akkor ugye már sehova, semmiylen adatot nem szed le?
és a mostaniakat is csak mail címre vagy nem tudom hova küldte. Be szeretnék lépni a bankomba de így nem merek.
Köszi
> Be szeretnék lépni a bankomba de így nem merek.
Én a helyedben újratelepíteném a rendszert.
Programoknál a törlés ÉS uninstall nem túl jó ötlet, csak uninstallálni kell. :)
Én is újratelepítést javaslok, és vírusirtó cserét.
azt az én öreg gépem már nem biztos, hogy bírná. Gondolod, h a programmal olyan kémprogram is jön, ami vmi más helyre tehát vmi központi rendszerbe is elküldi a dolgaimat? :O
Egyelőre lestoppoltam a megfigyelést, még nem töröltem semmit, hogy biztosan úgy csináljam, ahogyan azt kell.
avg-m van...
Szóval elég ha uninstallálom és törlöm? (vagy uninstallás után már nincs miről beszélni? :O
képernyő billentyűzetről még nem hallottam :) de biztos meg lehet oldani ezen az öreg masinán is.
Megpróbálom azt a másik vírusírtót, amit ajánlottak és az majd akkor kiírtja :) Nagyon köszönöm. Ha végeztem vele, jelentkezem :D
Egyébként silent keylogger néven találtam, meg lefutttam egy keresőt, az talált vmi másikat is :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!