Ubuntu szoftver központ hiba mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csatlakozva vagyok WiFi-n internethez és amikor telepíteni akarok valamint azt írja ellenőrizd az internet kapcsolatod!Mit tegyek?Figyelem friss Linuxos vagyok!2012. márc. 23. 14:42
11/12 anonim válasza:
Én a synapticot szoktam használni mert nálam is néha vacakol a szoftver központ és elég lassú alapból.
Szóval ha megint gondod lesz a szoftver központtal akkor ajánlom a synapticot.A szoftverközpontban is megtalálod,de terminálból is tudod telepíteni így:
sudo apt-get install synaptic
És ez után megtalálod az alkalmazások között.
Ez egy csomag kezelő,ugyan azt a tartalmat tudod böngészni és leírásokat olvasni mint a szoftver központban csak stabilabb,gyorsabb nincs olyan csicsás mint a szoftverközpont.Soha nem volt még gondom vele.
12/12 anonim válasza:
Ha bármiben kell segítség, írj nyugodtan privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!