Ubuntu szoftver központ hiba mit tegyek?
#1 válaszoló vagyok
A legfelső sorban a vezeték nélküli hálózat jele milyen erős? Gondolok arra hogy hány csík van rajta
azért kérdem, mert lehet hogy ha lassú, a szowtcerközpont nem elégszik meg a sávszélességgel.(ha gyenge a net)
Mit akarsz telepíteni? Ha nem riadsz vissza a terminálozástól az lehet a megoldás a problémádra.
Én pl. puppy linuxon kiválaszthatom hogy melyik szerverről töltse le, mindíg a hollandot választom mert az a leggyorsabb. (persze van Ubuntum is, 11.10 és most is azt használom)
Értem...
próbáltam úgy írni, hogy egy friss linuxos is megéretse, na sebaj. Mit akarsz telepíteni? mert terminálból szinte 100% hogy sikerül a legrosszabb nettel is. Most le írom hogyan telepíthetsz valamit terminálból:
1. a képernyő bal oldalán lévő panelre vidd az egeret, kattints a szürke Ubuntu logóra, és ide szépen bepötyögöd: "terminál" (persze idéző jelek nélkül)
2. A keresés kihoz egy ikont, ami úgy néz ki, mint egy tábla, és van rajta egy ilyen jel: >_
3. meg jelenik egy lila hátterű konzol, fehér betűvel. Nem kell megíjedni, ez a terminál. ide beírod: (persze idéző jelek nélkül) "sudo ap-get install PROGRAMNEVE" persze a program neve helyett a telepítendő program nevét írod.
Ja, és kérni fogj a felhasználód jelszavát, ezt beírod, nem fogod látni hogy írja-e, de írja
4. lenyomod az ENTER-t
5. ha nincs találat a "PROGRAMNEVE"-re, valószínüleg máshogy kell beírni, ki fog dobni néhány javaslatot.
6. Ha még most sem sikerült, beírod a google-ba: PROGRAMAMITTELEPÍTENIAKARSZ telepítés ubuntu terminal
ki fog hozni pár érdekes találatot, olvasd el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!