Valami olyan játék kéne ami a gyorsulás/sebesség élményét adja vissza nem tudtok?
Figyelt kérdés
szóval egykis keret sztori ismerősömnek motorja van eléggé ritkán látom először ültem fel vele eléggé klassz kis sportmoci és irtózatos a gyorsulása és nekem hatalmas élményt adott de lévén hogy nekem se kocsim se motorom őt meg sokára látom így aztán nem tudtok valami játékot ami leginkább áttudja adni ezt az érzést?2012. márc. 23. 03:18
1/5 anonim válasza:
nincs ilyen játék ami ezt visszaadja. Maximum rengeteg pénzért megépített szimulátor gépek. Vagyis ott nem egy asztalnál ülsz a billentyűzet egér kombóval, hanem ha motor, akkor egy motor alakú váz, a váltás rendes váltón, a gáz ahogy az igazin, a fék is, kanyarba dönteni kell stb stb hozzá illő program, monitorok blabla.De gondolom ettől egy igazi átlag használt motor is olcsóbb jogsival együtt.. Am a valóságot soha nem adja vissza még egy ilyen sem.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Bármilyen játék a hullámvasúton.
4/5 A kérdező kommentje:
a 2. kommentelő linkje vitt mindent:) mindegy akkor úgy néz ki várnom kell míg újra motorra ülök azért köszönöm a válaszokat:)
2012. márc. 23. 13:02
5/5 anonim válasza:
Köszönöm :-) Igyexik az ember segíteni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!