2007-es wordben hogy tudom beállítani egy kapott anyagnál, hogy egyszerre ne kettő hanem csak egy lapot mutasson?
Figyelt kérdés
Két lapot tesz egymás mellé, de én ezt nem szeretem, szeretném beállítani, hogy csak egy lapot mutasson középen, de nem találom ezt a beállítást. Valaki tudna segíteni?2012. márc. 22. 18:43
1/2 anonim válasza:
Jobb alsó sarokban van a nézetváltó gombsor: nyomtatási nézet, olvasás teljes képernyőn, webes elrendezés, vázlat, piszkozat. Ezek közül a nyomtatási nézet önállóan sorolja a lapokat egymás alatt, míg az olvasás teljes képernyőn egymás mellett, mint egy könyvet.
Esetleg a nagyítás mértéke akkora, hogy egymás mellé sorolja az oldalakat.
A másik lehetőség: Nézet panel/nagyítás részleg: "két oldal" helyett "egy oldal" beállítást válaszd.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem ez volt végülis a baja, a5-ösre volt állítva a méret, ezért kicsi volt, és 100%-on egymás mellé tett kettőt. Kinagyítottam, így jó. De azért köszi!! :)
2012. márc. 22. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!