Miért írja ki ezt a Mass Effect 3?
Figyelt kérdés
Failed to initialize the physics system. Please ensure you have an updated version of the PhysX System Software installed. DE NEKEM INTEGRÁLT KÁRTYÁM VAN AMI NEM IS NVIDIA!!! Mégis mit akar a PhysX-el??2012. márc. 20. 18:55
1/4 anonim válasza:
Integrált kártyán nem fog elindulni, szerezned kell egy komolyabb videókártyát, ami PCI-Express-es. Vaterát ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Semmit nem akar a PhysX-szel, csak csinálja az eszét. Installáld fel, és kész. Na nem mintha ezek után futna, csak mondom.
3/4 anonim válasza:
nem az a gond! A physics-et frissíteni kell és ezt úgy tudod hogy a régit letörlöd és a mass effect 3 physicsét teszed fel! De ha régi a videokártyád akkor lehet hogy az a baj!
4/4 A kérdező kommentje:
Csak le kellett tölteni a PhysX-et(nemtom mé) és megy simán! Amúgy majd venni fogok egy VTX3D HD6770-et!
2012. márc. 21. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!