OEM szoftvert vásárolnék, mi a hátránya? Részletek lent!
Erről a honlapról szeretnék megvásárolni egy nem a legfrissebb (2009es) programot. [link]
Mi a különbség a többi verzióhoz képest? oké, ezt nem küldik ki postán, csak letölthetem a netről, miután kifizettem. De eztán? Tudom hivatalosan regisztrálni, tehát legális lesz? Tudok vele majd üzleti tevékenységet végezni?
Valami videovágás?
hát nekem nem tünik valmi megbizható helynek
és programot ismered? tudod egyáltalan mit veszel?
mert ha igen ok
ha hivatalos regisztrálás van (és ténleg hivstalos) akor mi lene a probléma
utána kell olvasni a szerzödéseknek az oldalon
Nekem ez az oldal eléggé kamunak tűnik...
Minden szoftvert túúúúl olcsó, windows 8-at lehet már venni májusi határidővel, holott még nem is tudni, mikor fog kijönni a végleges változat (ősznél előbb biztos nem).
Én a helyedben ezt a boltot hanyagolnám.
Amúgy OEM verzió esetén harverrel együtt kell venned a szoftvert és csak azon a gépen használhatod, amivel vetted. A számlának meg kell róla lennie és a címkének a gépeden lenni. Az OEM licenc erdejében kiigazodni elég bonyolult.
Milyen üzleti tevékenységre használnád?
3d studio max 2009 kellene nekem. 33 ezerforint, és jelenleg nincs 1,2 millió forintom a 2012-es verzióra :)
ismerem jól, voltam tréningen, tudom kezelni. több helyen próbálok utána nézni, de nem sok infó van. a hivatalos értékesítés azt mondja, hogy csak a legfrissebb verzióhoz adnak licencet. de akkor nem értem, sokan vásárolnak OEm szoftvert és használják boldogan, sokkal olcsóbban járva ezzel.
a honlap csak egy példa, van sok más hely, ahol lehet kapni ezt a szoftvert OEM verzióban. nem lenne gond, ha csak ezen a gépen tudnám használni.
találtam diák verziót, remélem, ezzel jobban járok.
lenne még egy kérdésem, hogy szerintetek ez hogy van:
a 3d-s programmal én egy olyan rendert (stúdióképet) készítek, amin az a termék látható, amit én árulni fogok. tehát hivatalosan nem a képet árulom, amit a programmal készítettem, hanem azt a terméket, amiről készült a kép - igaz, a program segítségével.
mit gondoltok, ez kereskedelmi célnak minősül? végül is nem a képet adom el?! ez olyan, mintha egy prospektust készítenék az eladó termékeimről.
azal tervezed most?
mert akor használod hoz á nem?:)
de képet mért kéne ha lehet fényképet is csinálni?
vagy 3d s kép lesz?
igen, de jelenleg nincs még vállalkozásom :) szóval így lehet használni a diák verziót is.
igen, 3d-s render lesz, ehhez kéne a program.(tudom, vannak más programok is, de ehhez vásároltam már meg kiegészítőt is, szóval azt nem szeretném kidobni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!