Mass Effect 3-hoz van magyarosítás?
Figyelt kérdés
És valaki egy linket? Köszi előre is :)2012. márc. 16. 22:05
11/17 anonim válasza:
Hááát, elég rég lerekedtek 50%/51%-nál, ami elég irritáló... :s Ezt nem igazán értem... 1 hónap alatt megvolt 50%, s azóta (kb6 hónap) 50%on van... Valami hír esetleg?
12/17 anonim válasza:
Áhh pedig azt hittem még a nyáron sikerül végigjátszani :/ Már egyszer belefogtam angolul, de sok részt nem értettem, így nincs értelme. :S Azért reméljük még idén elkészülnek vele. :$
13/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog. Ma akartam megnézni hogy haladnak a fordítással, de azóta az oldal eltűnt :/
14/17 anonim válasza:
Itt nyomon tudod követni a fordítás állását.
16/17 ezio11 válasza:
Jelenleg az alapjáték 69,56%-nál tart és ebböl már 41,58% biztos jó szóval lassan de biztosan haladnak de ebben az évben még nem fogok magyarul Mass Effect-ezni.
17/17 anonim válasza:
Hát lehet ebben az évben se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!