Aion-nál az alapok hol lehet settet venni vagy hány szint van? Vagy valami útmutató oldalt vagy ilyesmi nincsen ahol megtudom az alapokat?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet értelmetlenül írtam le,bocsi. Nem tudnátok alapokban segíteni? Kezdő vagyok.2012. márc. 14. 21:51
2/4 anonim válasza:
De egyébként fortokban, városban nézz szét, keress egy "Weapons" árust.
3/4 anonim válasza:
55 szint van, settet igen vehetsz árusoktól de szerintem felesleges mert ütni sokkal jobbat lehet, és most nem legjobb cuccokra gondolok, egy sima zöld cucc már bőven jobb mint amit az árus akar rádsózni... Esetleg 35-től fölfele bérelhetsz 1 vagy 2 hétig jó kis cuccokat, igaz elég drága (kb. 1 milla egy sett ha jól emlékszem) de azok jó cuccok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!