Nero StartSmart (Nero 7 Premium?! ) programhoz hol találok MAGYAR nyelvű használati útmutatót?
A program magam magyar nyelvű, de az útmutató már angol benne, azt meg nem értem.
A gépen lévő dolgaimat szeretném cd-re írni, de nem megy. Már gőzöm sincs hova kell kattintani, hogy működjön. Nem nagy anyag, fotókból több van, először azt gondoltam ez a baj, de próbáltam anélkül is, csak néhány kis mappát menteni, és nem megy.
Ha van használható ötletetek, hogy hol nézhetnék utána a program használatának, azt megköszönném!
Jobban jársz, ha elmondod, mit szeretnél kiírni, és arra kérsz választ. Amúgy nero strat mart tutorial ilyesmit keress a neten. Inkább burningrom-ra vannak leírások. Pl [link]
De, lehet jobban járnál az Ashampoofree-vel, az a legjobb program kezdőknek.
MI az a "tutorial" és "burningrom"?
Nero van a gépemen, ezt szeretném használni és nem akarok mindenféle mást letöltögetni, hogy azzal is terheljem a gépet. Jó lenne ez egy útmutatóval. Régen működött egy korábbi változata és akkor sem értettem hozzá. De miután egyszer újratelepítették a gépem, úgy tűnik nem ugyanazt a nérót tették fel rá, különben tudnám használni ezt is.
Leírás, magyarázat=tutoriak. De csak angolul vannak. Pl [link]
StarMartból át lehet váltani BurningROM-ra, ami a Néró része, csak más a kezelése. Ezt tartják jobbnak általában.
Vannak videók is, de mind angol... http://www.youtube.com/watch?v=P_tizvTIlZY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!