Milyen operációs rendszert ajánlotok?
Van egy pc-m.
Paraméterei:
ASUS P5GC-MX 1333-as alaplap
Core 2 Duo E4500-as processzor
2GB DDR2 800Mhz-es RAM
Nvidia GeForce 8600GTS 256Mb-os videókártya
Jelenleg windows 7 van rajta, de már kicsit unalmas, egyébként is most készülök formázni és nem tudom, hogy mit rakjak fel. Windows 8-at nem érdemes? Vagy ti melyiket ajánljátok?
a 8-nak csak a próbaverziója jelent meg: nem ajánlatos feltelepíteni
xp az nagyon régi: nem lesz gyorsabb, kivéve ha kikapcsolod a frissítéseket, de akkor ne csodálkozz azon hogy sok-sok vírus kerül a gépedre
mac-et nem az ilyen gépekre találták ki, és nem fognak futni a játékok
ha csak unatkozol, akkor különböző témákat használj
Létezik olyan skin pc-re ami ugyanolyan mint MAC-en? Ilyenre gondolok: [link]
Ha igen mi a neve?
az igaz, h XP lasabb Win7-nél, de ezen a gépen tuti gyorsabb!
am ha változatosságit akarsz, rakj föl Ubuntut: szép, gyors, (Windowsokhoz képest) sok újdonság, mint pl.: (szuper) szoftverközpont!;)
Erre a gépre simán jó a Win7.
Vagy valamilyen linux, 10.04 vagy 10.10-es ubuntut használtam, teljesen jó oprendszer, plusz egy ideig el tudsz vele szórakozni mert új lesz.
azért mondtam a win7-et, mert ezen a gépen már az a gyorsabb ( jobban kihasználja a több magot, kevésbé terheli a cpu-t)
az ubuntu, és általában a linux, azért lenne rossz döntés, mert a játékok 99%-at nem lehet/nem megfelelően futtatni rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!