Valaki tud HIVATALOSAN ingyenes operációs rendszert mondani ami nagyon közel áll a windows 7-hez?
Figyelt kérdés
Olyanra vagyok kíváncsi hogy Windows 7-hez hasonló hivatalosan ingyenes operációs rendszert tud-e valaki mondani?
Akár ha van olyan lehetősége pl.: amit láttam linux wine (csak nem működik nekem) esetleg az közelebb áll.
Segítséget köszönöm :)
2012. márc. 12. 18:03
2/13 odordaniel válasza:
A wine egy program linuxra hogy lehessen indítani .exe fájlokat nem OP rendszer
3/13 odordaniel válasza:
Au ubuntu közel se olyan mint a windows 7. linuxot pedig csak akkor telepíts ha nem félsz olvasgatni fórumokban kérdezősködni stb..stb..
4/13 odordaniel válasza:
Nincs olyan Op rendszer ami hasonló lenne a Windows 7-hez maximum kinézetre hasonlíthat hogy van startmenü stb de kezelésben ég és föld.
5/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi a Wine csak az gondolom DOS alapú vagy lehet azért mert nincsenek meg a windows 7 keretrendszerei de rengeteg program wine alatt nem reagált semmit ubuntu operációs rendszeren.
2012. márc. 12. 18:12
8/13 A kérdező kommentje:
Nem a kezelése érdekel hanem hogy milyen folyamatokat tud átvenni vagy milyen folyamatokat képes kezelni amit a windows 7 is.
Látványba is hasonlítson.
De ezek szerint csak az Ubuntu ilyen?
2012. márc. 12. 18:14
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!