Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Le lehet mondani az utiköltség...

Le lehet mondani az utiköltség térítésről hivatalosan? SOS!

Figyelt kérdés
Közalkalmazott vagyok, gyed-ről mennék vissza dolgozni, de a főnököm csak akkor vesz vissza ha nem kell fizetnie az utiköltséget, ideiglenes lakcímre a két gyermek ill igénybevett támogatások miatt nem tudok átjelentkezni, ez lenne még megoldás, ha lehet ilyet csinálni. Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
sehogy ne mondj le róla, és olyan nincs, hogy nem vesz vissza...bejelented írásban, hogy a fizetés nélküli szabidat x napon megszakítod és aznap megjelensz dolgozni...ennyi ...ha nem akar vagy nem tud munkát biztosítani, akkor meg fizesse az állásidődet....
2010. júl. 12. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de az a baj, hogy kijelentette hogy csak akkor vesz vissza. Az önkormányzat piszkál minden önkormányzathoz tartozó munkahelyet, hogy nincs keret az utiköltség térítésére, és csak helyi lakost alkalmazhatnak. Amikor engem felvettek, akkor még helyi lakos voltam, de vidékre jöttem férjhez. Erre hivatkozva egyébként elengedhetnek? Tudom hogy a gyerek 3 éves koráig védett vagyok de csak rendes felmondással nem mondhatnak fel. Ez rendesnek vagy rendkívülinek számítana?
2010. júl. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!