Mért nem működik a driver?
Figyelt kérdés
Most vettem egy új notebookot és egy 6470M van benne.A CDről felraktam a drivert de az már elég régi így letöltöttem a legfrisebbet az AMD oldaláról és amikor telepítem azt írja,hogy:AMD Catalyst Mobility nem tölthető le, mert a számítógépe nem rendelkezik kompatibilis hardverrel és/vagy szoftverrel.
A számítógép nem rendelkezik megfelelő grafikus adapterrel.
És hát a régi drivet miatt elég kaki a VGA teljesítménye://
2012. márc. 13. 19:00
1/1 Daniel_La_Costa válasza:
először ne a catalyst-et akard feltenni hanem a vga-hoz tartozó drivert... (a catalyst csak a vga funkcióinak állítását teszi lehetővé)
Esetleg szedj le egy crackelt "drivel geniust" és azzal szedess le drivert... az biztosan felmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!