ITunes telepítési probléma?
Figyelt kérdés
A gondom az lenne, hogy mikor telepítem az Itunest, csak a c meghajtóra engedi telepíteni. Hiába választom a telepítés helyének a D meghajtót, semmit nem csinál, mikor tovább megyek, ki írja, hogy nincsen hely a C-n. Ezzel nem is lenne probléma, ha nem ilyen szar merevlemezem lenne. Egyszerűen olyan kevés hely van rajt, hogy csak az alapok találhatók meg rajta, viszont így nem tudom feltenni az ITunest. Kérlek segítsetek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
2012. márc. 11. 16:38
1/2 Sanya556 válasza:
Hali! Hát... én nem értek hozzá de ha itt nem válaszolnak akkor tedd fel kérdésedet Facebookon a Magyar iPhone Közösségen. Ott mindent tudnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már rég megoldódott a probléma, csak nem néztem ide. :D
2012. ápr. 7. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!