Ubuntu telepítési probléma, segítenél?
Tegnap megpróbáltam egy nem használt laptopomra feltelepíteni az ubuntu 11.10-et. VLetöltöttem az iso-t, majd cd-re írtam. A laptopon 2 particio volt, egyiket egy xp, másikon nem használt cuccok.
A telepítő elindult, majd kérte a nyelvi beállításokat. Megadtam, majd tovább... Elértünk addig, hogy megtalálta a wifiket. jelszót nem adtam meg egyenlőre, de ezen a ponton tovább jutni nem tudok. itt lefagy a telepítő. Mi lehet a probléma?
A gép egy 1,7Mhz-es proci, 1,5GB ram, 60 GB hdd.
a wifi jelszavát nem adtad meg? ha nem, akkor attól még tovább kell mennie(ezt ugyan a legelején is megadhatod)
a felhasználónak nem adtál jelszót? ha nem, akkor talán adni kéne és akkor tovább menne(csak egy tipp)
Az is lehet, hogy sérült a telepítő fájl/lemez. Töltsd le megint, írd ki megint lemezre... Hátha segít.
(Én régebben egy windows-zal jártam így, 33%-nál tovább nem települt... Bár karcos is volt a lemez rendesen.)
vagy ha tudsz usb-ről bootolni és van egy legalább 1 gigás pendrive-od, akkor evvel a programmal rá tudod tenni és tudsz vele telepíteni(ennél kevesebb az írási hiba, mint a cd írásánál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!