Segítene nekem valaki? Adobe Flash Player lent
Kezdő vagyok szólok előre,és lehet nem tudom elég érthetően elmondani a problémát.Tehát:A you-tube-n ha kapok egy videót,azt nem tudom megnézni.Ha rákkantintok azt írja ki,hogy Flash Player-t frissiteni kell,letöltés után telepíteni.Én rákkantintok a letöltésre,de telepíteni nem tudom.A művelet közben középen megjelenik egy kis ablak amiben ez áll
"Only single instance of this application can run"
(csak egy esetben futhat az alkalmazás)És én ezt nem tudom mit jelent.A legfurcsább,hogy hetekkel ezelött működött,semmi gond nem volt.Köszi a segítséget előre is.
Leszedtem a kommentet:
Csukóka // 2011.11.03
Minden kedves hozzászólónak! Nagyon jó, kiválóan működik, ha sikerül telepíteni. Tessék, néhány alapszabály: A számítógépen KÉT (ha Chrome böngésző is van, akkor három) Adobe Flash Player fut egyszerre. 1. Rendszergazdaként a Vezérlőpult/Programok hozzáférése és alapértelmezéseiből törölni kell az előző Adobe Flash Playert. Windows XP-ben így, Windows7-ben is hasonló. 2. Letöltés az Asztalra. 3. Böngésző bezárása (anélkül nem tud beletelepülni) 4. Futtatás: alulról a KOCKA bejelölése. (Licensz elfogadása). 5. Install. 6. Ha jelzi, hogy nem kompatibilis a Real Playerrel, akkor azt előbb le kell tiltani pl. a Mozilla Firefox-ban (Eszközök, Kiegészítők, Bővítmények között nálam kettő volt). 7. Böngészőben videó betöltése, kipróbálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!