Innen melyiket kell letölteni? (Adobe Flash Player)
Figyelt kérdés
Nincs beállítva az automata frissítésem, és le szeretném tölteni a 11-et? De nem nagyon értek a gépekhez (angolul sem tudok) és nem tudom melyiket töltsem le.2012. márc. 7. 12:44
2/10 anonim válasza:
Akinek három böngészője van (IE, Firefox, Chrome), azokhoz ugyanannyi Adobe Flash Player tartozik. A Chrome-é beépül a Vezérlőpultba és automatikussn frissül. A másik kettőt le kell cserélni időnként.
Más kell 32, és más 64 biteshez. A NON-IE kommentjeiben Csukóka leírta, hogyan kell telepíteni ezeket.
3/10 A kérdező kommentje:
HŰŰŰŰ, nekem ez félig kínai. A lényeg, hogy firefox-ot használunk. az van. Azt hiszem jobb, ha megvárom evvel inkább a férjemet, hátha a leveledből ő okosabb. Azért köszi (én vagyok túl h...e hozzá).
2012. márc. 7. 13:05
4/10 anonim válasza:
[link] erre rámész a firefoxban és elvileg automatán felismeri a böngésződet. A Yes, install McAfee Security Scan Plus - optional NE legyen bepipálva, vedd ki a pipát ha be van aztán kattints a nagy sárga download nowra. Ha letöltötted kétszer rákattintasz, bezárod a firefoxot és telepíted, ennyi az egész :) A pipát ne felejtsd el kivenni. Ha nem ismerte fel a böngésződet és mást ír ki akkor hagyd inkább :).
5/10 A kérdező kommentje:
ezt már egy pár napja letöltöttem (sajnos pipával) (nem tudtam hogy az a 11). De mégis ha meg akarok nyitni, egy ablakot kiírja, hogy nincs ez telepítve. Mit jelentett az a pipa? Uninstalláljam és kezdjem előlről?
2012. márc. 7. 14:28
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm sikerült, már azt is tudom, hogy találom hogy 64 vagy 32. Nekem ez a win7 kicsit bonyolult.
2012. márc. 8. 14:08
7/10 anonim válasza:
A pipa azt jelenti, hogy felraksz egy vírusirtót is vele. Már nem emlékszem, hogy teljes vagy próba verziós-e na mindegy nem is az a lényeg, ez reklám anyag végül is csak. Gyanútlan felhasználók mint pl. te :) feltelepítik aztán folyamatosan jönnek a kis ablakok, hogy vegyél meg, vedd meg a fizetős verziómat meg ilyenek. Persze ez ilyen oldalnál nem akkora baj, mert azért ez az adobe oldala a vírusirtó amit felajánlott a pipával az meg a mcafee, az sem annyira szörnyű, de pl. gondolom van vírusirtód kettő csak lassítja, felesleges. Más oldalaknál figyelj azért legközelebb mert lehet valami mást szedet le veled, lehet akár vírus is pl.
8/10 anonim válasza:
Egy: tévedés, a pipa azt jelenti, hogy elfogadod a licenszét.
Kettő: a böngészőt be kell zárni telepítés előtt, mert nem tud beletelepülni.
9/10 anonim válasza:
Egy: A pipa nem a licensz. IE alatt a google toolbart lehet vele telepíteni, ff alatt meg azt az antivírust.
Kettő: leírtam, hogy be kell zárni a firefeoxot.
Kérdező remélem nem lettél elbizonytalanítva.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettetek. köszi, köszi, köszi....
2012. márc. 9. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!