Meglehet állapítani két e-mail levél kódjaiból legalább azt hogy mindkét levelet egy és ugyanaz ember írta vagy más?
Azért kérdem mert levelezek két emberrel és kezdem azt érezni hogy egy ember írja mind a kettö levelet mindig és össze szeretném hasonlítani a kódokat.
Például ez a kód mit jelent?
(unknown [10.32.3.101])
Mert a másik levélbe is ugyan ez van.
Most nem az IP cím érdekel hanem a hasonlóságot meg tudom-e állapítani a kódok szerint.
hát te nehéz eset vagy ;)
titokzatos email író 1: 10.32.3.101 -> ip cím -> számítógép beazonosítva
titokzatos email író 2: 10.32.3.101 -> ip cím -> számítógép beazonosítva
vizsgálat: a két gép összehasonlítása
10.32.3.101 >---< 10.32.3.101
vizsgálat kész, eredményért katt ide:
egy kicsit unatkoztam
a lényeg ez:
10.32.3.101 az ip cím mindkét gépen (tehát akkor inkább mindegy gépen :D ), azaz ugyanonnan írtak neked, ugyanolyan stílusban, ergo ugyanaz az ember (vagy nem ember? :D) írt neked
Na de lehet hogy nem jó számot olvastam le és minden cimnek egyforma ez amit én írtam le nem?
Már össze zavartam magam.:P
rendben, add meg privátban az email címed, én küldök rá egy emailt, te pedig vagy arra válaszolva, vagy itt privátban elküldöd, hogy nálam milyen számot írt, én pedig megmondom, hogy az az ip címem, vagy nem.
amúgy meg az ip címnek semmi köze az email címhez, mert az ip-vel a sz.gépet egyedileg lehet azonosítani, az e-mailt meg nyilván nem kell magyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!