Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan cserélek IP-t? Mi a módja?

Hogyan cserélek IP-t? Mi a módja?

Figyelt kérdés

A szitu a következő. Bannoltak egy SAMP szerverről, (San Andreas Mutliplayer) de vissza szeretnék menni.

Próbáltam az "Auto Hide IP" programot, de semmi, ugyanúgy bannolva vagyok... aztán kikapcsoltam itthon azt a főkapcsolót, ami a modemet is kikapcsolja. A lámpák kialudtak, majd visszakapcsoltam. Gondolom ez felér egy netkábel ki-be húzással... nem? És még mindig bannolva vagyok... :( Mi a megoldás? Hogy tudnám megváltoztatni egyszerűen? HELP! :(

2012. márc. 8. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A bannolás azért nem azonos az IP cím tiltással.

Lehet felhasználót is bannolni (ha valamilyen azonosítási rendeszer van) vagy komplett IP cím tartományokat is.

2012. márc. 9. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, hogy banolták a nevet és ip-t is. Ha beléptem más névvel, akkor nem ment a cím miatt. Ha átírtam az Ip-t és beléptem az eredeti nevemmel, akkor sem ment.
2012. márc. 9. 17:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van, (szerintem) a rosszabb helyeken csak név ban van! De van, ahol IP, és név ban is.
2012. márc. 9. 18:23
 14/15 anonim válasza:

De már mint például onnan tiltanak ki mint innen a GYIK-ról ha rosszalkodnék nem?:)

Értem.:)

2012. márc. 10. 15:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem tudom, hogy itt hogy megy... :S

Ahogy leírtam, úgy általában multiplayer játékokban megy. :)

2012. márc. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!