Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan cserélek IP-t? Mi a módja?

Hogyan cserélek IP-t? Mi a módja?

Figyelt kérdés

A szitu a következő. Bannoltak egy SAMP szerverről, (San Andreas Mutliplayer) de vissza szeretnék menni.

Próbáltam az "Auto Hide IP" programot, de semmi, ugyanúgy bannolva vagyok... aztán kikapcsoltam itthon azt a főkapcsolót, ami a modemet is kikapcsolja. A lámpák kialudtak, majd visszakapcsoltam. Gondolom ez felér egy netkábel ki-be húzással... nem? És még mindig bannolva vagyok... :( Mi a megoldás? Hogy tudnám megváltoztatni egyszerűen? HELP! :(

2012. márc. 8. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A szolgáltató bizonyos időkre oszt ki 1-1 IP címet, szóval amíg az le nem jár, ugyan azt fogod visszakapni.

Minden szolgáltató más-más ideig osztja az IP-ket, így látatlanban nem tudom megmondani, hogy meddig/"pont" mikor lenne kihúzni a kábelt.

2012. márc. 8. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
sanszos hogy statikus az ip-d szal benézted.
2012. márc. 8. 21:44
 3/15 coopper ***** válasza:

Szia.

UPC-nél kb 6 hónap ugyanazzal az IP-vel.

Próbálkozz proxy szerverekkel.

Sok sikert.

Üdv.

2012. márc. 8. 21:44
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi az a Proxy szerver?:D

Am köszi:)

2012. márc. 8. 21:51
 5/15 coopper ***** válasza:

Szia.

[link]

Beirod googliba. Kiad egy csomót.

Egyébként IE-ben be lehet állitani, hogy proxy szerveren keresztűl netezz és akkor a proxy IP cimét látják (csak egy jó proxy szervert kell találni) :

Eszközök - Internetbeállitások - Kapcsolatok - Helyi hálozatok.

Kép : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2012. márc. 8. 22:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Én átírtam a router MAC címét és mindig más IP-t kaptam UPC-től. ADSL esetén csak kihúzod/bedugod módszer működik.
2012. márc. 8. 22:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Technológia függő, hol mi megy.

Van ahol ha átírod a MAC-et, akkor egyáltalán nem lesz internet elérésed. -> Gond lehet új routernél is akár, a megoldás a régi eszköz MAC címének klónozása...

Ha a kérdező leírja pontosan milyen előfizetése van, lehet jobban tudunk segíteni.

2012. márc. 8. 22:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Holnap kipróbálom ezeket, és holnapra megtudom őket! Köszönöm szépen!
2012. márc. 8. 22:29
 9/15 anonim válasza:
Mi az hogy Bannolva?:)
2012. márc. 9. 00:35
 10/15 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy Bannolva?:)"

Hát az azt jelenti, hogy kitiltva. :) Ha valami rosszat csinálsz, vagy csak azt hiszik, hogy rosszat csináltál, akkor kibannolnak. Az olyan, hogy többet nem mehetsz vissza a szerverre, míg ugyanaz az IP címed... mert az IP címet tiltják ki. :)

2012. márc. 9. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!