Hogyan cserélek IP-t? Mi a módja?
A szitu a következő. Bannoltak egy SAMP szerverről, (San Andreas Mutliplayer) de vissza szeretnék menni.
Próbáltam az "Auto Hide IP" programot, de semmi, ugyanúgy bannolva vagyok... aztán kikapcsoltam itthon azt a főkapcsolót, ami a modemet is kikapcsolja. A lámpák kialudtak, majd visszakapcsoltam. Gondolom ez felér egy netkábel ki-be húzással... nem? És még mindig bannolva vagyok... :( Mi a megoldás? Hogy tudnám megváltoztatni egyszerűen? HELP! :(
A szolgáltató bizonyos időkre oszt ki 1-1 IP címet, szóval amíg az le nem jár, ugyan azt fogod visszakapni.
Minden szolgáltató más-más ideig osztja az IP-ket, így látatlanban nem tudom megmondani, hogy meddig/"pont" mikor lenne kihúzni a kábelt.
Szia.
UPC-nél kb 6 hónap ugyanazzal az IP-vel.
Próbálkozz proxy szerverekkel.
Sok sikert.
Üdv.
Mi az a Proxy szerver?:D
Am köszi:)
Technológia függő, hol mi megy.
Van ahol ha átírod a MAC-et, akkor egyáltalán nem lesz internet elérésed. -> Gond lehet új routernél is akár, a megoldás a régi eszköz MAC címének klónozása...
Ha a kérdező leírja pontosan milyen előfizetése van, lehet jobban tudunk segíteni.
"Mi az hogy Bannolva?:)"
Hát az azt jelenti, hogy kitiltva. :) Ha valami rosszat csinálsz, vagy csak azt hiszik, hogy rosszat csináltál, akkor kibannolnak. Az olyan, hogy többet nem mehetsz vissza a szerverre, míg ugyanaz az IP címed... mert az IP címet tiltják ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!