Orion OGPS-02-őre, hogyan kell igo primo-t tenni (részletek alul)?
VAn egy fentebb említett gps-em! Nincs hozzá gyári sd kártya, arra lennék kiváncsi, hogy az sd kártyára, milyen mappaszerkezetbe tegyem az igo-t, hogy az fusson a menüjéből elérve?
MERT, ha előhozom a win-ce barátunkat, akkor el tudom indítani az igo-t, de szeretném a gps menüjéből elindítani!
Ha lehet... :)
VAlaki? Ötlet?
Nahh nagyon f@sz@ lesz ez! :)
Látom comanderben a hálózatban a wince device-t! :)
Csak most meg kölcsönadtam a gps-t...
Amint visszakapom, gyerekes újongással fogom kipróbálni, hogy látom-e a r-flash2-őt! :)
Köszönöm!
írok ha megvan!
Köszi!
Na, végigvezettem a fentebbi linkben leírtakat, de nekem nem ugrik fel a "partnerkapcsolat....." ablak!
Megjelenik a kártya, meg a 175kb-os meghajtó, de a hálózatihelyekben a wince device nem nyílik meg, csak van egy hiba hang és nem történik semmi! :(
Lehet én vagyok béna?
HOlnap megpróbálom tiszta kipihent fejjel délután!
Újracsinálom!
Kitartás megvan! :)
Bocs, hogy nem válaszoltam!
Vesekövem volt... :S
Na igen, telepítettem, Látom commanderben a wince device-t, a hálózatban, de mikor rá akarok lépni, olyan hangot ad hibaüzenet nélkül, mikor egy meghajtó nincs csatlakoztatva!
"Nincs ilyen meghajtó" hang...
Valami a "Microsoft Mobile Device Center"-el lehet baj, valamit eltelepítettem, próbáltam feltenni mindkettőt, amit a fórumon írtak, a win7-hez valót is, meg azxp-hez valót is, és lehet ütköznek valahogy?
Majd megpróbálom újra úgy, hogy mindkettőt leszedem és úőjrarakom!
Mennem kell!
Munka!
köszi!
Kedves uram!
Sikerült a dolog, újraraktam mindent a gépre és ment! :)
Nagyon örülök neki, köszönöm türelmedet és szakértelmedet!
Ha priváton küldesz címet, megy a sör!
Köszönöm mégegyszer!
Amúgy a gyári mappaszerkezet:
x\NaviOne\NaviOne.exe! :)
Átneveztem és megy!
Nincs mit!
Amúgy tényleg postáztam volna egy doboz HB-t! :)
Itt van a hűtőben! :P
3 év után??
Ennél speciel ezt nem tudom, de nagyaon sok másnál működik:
Egy memóriakártya gyökerébe létre kell hozni egy
YFGo2CE.bld nevű fájlt.
Tartalma mminimum megy karakter, ne legyen üres, de a Himnuszt is beleírhatod.
Helyére téve, ezzel indítod a navit, bejön a Wince.
A kártya nem lehet több 2GB-osnál, mert az afelettieket, mert gyorsabbak valószínűleg nem olvassa be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!