Orion OGPS-02-őre, hogyan kell igo primo-t tenni (részletek alul)?
VAn egy fentebb említett gps-em! Nincs hozzá gyári sd kártya, arra lennék kiváncsi, hogy az sd kártyára, milyen mappaszerkezetbe tegyem az igo-t, hogy az fusson a menüjéből elérve?
MERT, ha előhozom a win-ce barátunkat, akkor el tudom indítani az igo-t, de szeretném a gps menüjéből elindítani!
Ha lehet... :)
VAlaki? Ötlet?
Ehhez az eredeti mappaszerkezetet kéne tudni..
Általában van ilyen:
SD kártya> főkönyvtár MOBILENAVIGATOR benne az IGO a szokásos szerkezettel és az IGO.EXE átnevezve mobilenavigator.exe-re.
Sok kütyün így működik..
Nézd még meg milyen path van sys.txt-ben, annak jó helyre kell mutatni, bár sokszor anélkül is megy.
Köszönöm a gyors választ!
A mappaszerkezet:
x:mobilenavigator\igo\mobilenavigator.exe
Minden a helyén van, nem akar menni, de nem találom a sys.txt-t!
Azt a flash-en, vagy az sd kártyán keressem?
Gondolom a flash-en, de ott nem találom!
Kerestem a windows mappában, programok között...
Merre lehet?
"x:mobilenavigator\igo\mobilenavigator.exe"
A mobilenavigatorban van az IGO (vagy IGO8(!)), abban a Content, Licence stb mappák és a mobilenavigátor.exe, itt van a sys.txt (de sokszor nem kell), branding.zip stb..
Na pont ez a poén, hogy más készülékekkel meg lehet csinálni azt, hogy beállítod, hogy az sdkártyán hol találja az indítófile-t...
Van:
1.navigáció:(nuku)
2.Média:(egyértelmű)
3.beállítások:
-Fényerő
-idő
-hangerő
-kalibrálás
-nyelvek
-rendszer(ami valójában egy névjegy...)
-fm
-gíári beállítás(restore factory)
-gps info( hány műhold milyen jellel stb...)
Tehát a menüjében nem tudom beállítani!
Win ce alól el tudom indítani, megy az igo ahogy kell, csak indításkor:
Power3mp, menügomb 5mp,megkeresni az igo mappát win ce alkatt, indítani és így megy...
gyorsabb lenne a készülék menüjéből elérni, de nemtudom, hogy kell beállítani, hogy alapból hozzányúljon a gép a karihoz!
( nemtudom jól leírtam-e :D )
Amúgy kösz a választ! :)
Az előző gps-em ( atd... ) az okos volt, pikk-pakk beállítottam, hogy a sajátja, vagy a kártyán lévő menjen... :S
Ez kicsit butább...
Nem értem pontosan..
Van-e navigátor ikon vagy választható-e valahol a menüben.
Ha igen, akkor valószínűleg "rá lehet tenni" az indítást.
Bekapcs,10mp és megjelenik a menü, a fentebb leírt módon...
Van navigáció gomb, csak hát nincs meg a gyári sd kártya, így nem tudom milyen mappaszerkezet lehet rajta...
Így csak úgy rámásoltam egy másik kártyára egy igo primo-t, és megpróbáltam...
Win ce alatt megy, de a gyári menüben még ha van is "navigáció" gomb, nem megy, mert nem a gyári mappaszerkezetbe tettem az új primo-t a kártyára!
Megvagyok lőve, mert próbáltam gyári sd kártya tartalmat nézegetni hozzá de nem találtam... :(
Kifogytam az ötletből...
Itt láthatod az én PNA-m "belsejét".
Ez egy Hannspree navi, és eredeti ikonja így indítja.
Mint jobboldalt láthatod, az eredeti IGO.exe át van nevezve Hannspreenavi.exere. Erre van "okosítva" a Start.exe.
A baloldalon van még egy trükk. Az Ebook olvaso (ebookold.exeként ott van azért, de persze nem indul) helyett, hogy PNA-n belül tudjak akár írni is, egy WinCe Commander indul, mert Ebook.exe-re van átnevezve, ezért az indul.
Egyébként Commander alól is, betallózva az SD kártyát tudom az IGOt, vagy bármi mást indítani.
Kártyán van Registry Editor, Keyboard, Paint (tudok firkálni, jegyzetelni a képernyőre) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!