Telepítettem 3 programot, és lelassult tölle a gép, melyik progi okozhatta ezt a lassulást? Bőv. Lent!
*Fejére csap*
Akkor nem lassul le tőle a géped, csak lassan áll fel a rendszer. Ezt mondd.
Ahogy látom, mindhárom automatikusan induló program, azért tart tovább a rendszer felállása, mert ezeknek a programoknak is el kell indulniuk.
Ez a válasz nem (csak) neked szól, hanem bárkinek aki hasonló cipőben jár.
Én is XP-SP3-nál tapasztaltam ezt a fajta belassulást. A Pdfforge oldaláról letölrthető PDFCreator 1.7.1 illetve 2 telepítője biztosan tartalmaz egy PDFArcitect című kiegészítő programot, amit, ha nem figyelsz, rögtön telepítesz is. Önmagában a PDFCreator telepítés után kb.24 MB, az Architect kb +100MB. Ez nem gond, meg az sem ha használni fogod az Architectet. De ha nem akarod használni, akkor töröld le, akár utólag is. Mivel ha használod, ha nem, a RAM teljes szabad helyét feltölti a helperservice.exe programjával, igazán belassítva a gépet. Ez így nem egy "segítőszolgálat.végrehajtása".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!