Hogyan álitsam be az időzített kikapcsolást a számítógépemen?
Sziasztok!
Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok a nagyérdemû zsûrihez, hogy segítsen nekem olyan programot találni, amelyik úgy mûködik, mint a TV elalváskapcsolója.
Magyarul arra " kérem " a gépet, hogy egy óra múlva lépjen ki minden programból és kapcsoljon le.
Tudom, vannak olyan programok, amelyek lekapcsolják a gépet az adott folyamat végén, pl. Nero, Borg TV, viszont én azt szeretném, hogy futó programoktól függetlenül beállítható legyen az idõzítés tartama és a kikapcsolás.
Elõre is köszönöm az építõ jellegû hozzászólásokat.
Start/futtatás (vagy Winkey+R): shutdown -s -t 3600
Amikor ezt leokézod, 3600 másodperc - azaz 1 óra - múlva a folyamatok leállnak, a gép kikapcsol.
Ezzel a módszerrel nincs szükség plusz program telepítésére vagy futtatására, a rendszer önmagát leállítja a paranccsal. Olyan számot adsz meg, amit csak akarsz (másodpercben értve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!