Letöltöttem egy filmet és nem játssza le a lejátszó. Miért?
A darabok: 001, 002, 003. Ezt összeillesztettem a Hjsplit programmal. Aztán megnyitnám a vlc playerrel, a gép csak erőlködik, és nem indul a film. Médiainformáció a filmről:
A film avi. Nem HD minőségű. Próbáltam a WinX hd video konverterrel átkonvertálni, de azt írta ki, hogy nem ismeri fel a film kódeket.
Szinte száz százalékig biztos vagyok benne, hogy rosszul illesztette össze neked a program. A 001, 002, 003 fájlok legnagyobb valószínűség szerint 7-zip -el lettek darabolva és a program valszeg rosszul illesztette össze.
Amúgy a VLC MPEG-nek és nem valamilyen AVI-ba tokozott formátumnak ismeri fel, de ez lehet a rossz kicsomagolás szerint is. Bárhogy is, próbáld meg ezt:
Ha 32-bites Windows-on vagy, töltsd le az EXE telepítőt, ha 64-bites Windows-on vagy, töltsd le az MSI telepítőt. Bármelyiket szedted le, telepítsd fel. Aztán a 001 fájlra jobb katt -> 7-Zip és "Kitömörítés ide" vagy valami hasonló. Ha minden igaz és nem sérült egyik szelet sem, normálisan kicsomagolja neked és kész. :)
Egyébként a VLC-nek vinnie kell, ha normálisan kódolt film.
Ha nincs köztük 1 rar vagy zip kiterjesztésű sem, akkor csak darabolva van, nincs mit kitömöríteni.
Próbáld meg egyesíteni Total Commanderrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!