Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lessz ebből dvd? Letöltöt...

Hogy lessz ebből dvd? Letöltöttem egy 4.2GB-os filmet, kicsomagoltam a fájlokat winrarral, egy nrg fájlt kaptam. Dvd re szeretném írni, úgy, hogy a dvd lejátszó vigye.

Figyelt kérdés
A fiam próbálta nero burning rommal összeállítás felírásával kiírni, de a menüjét nem tudjuk használni, lefagy a dvd lejátszóban, viszont a filmeket lejátssza.
2010. ápr. 21. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A Neroban a CD/DVD lemezkép kiírása menüponttal kellene megírni, mert ez egy lemezkép file, mint az ISO.
2010. ápr. 21. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Fontos a menü? Ha nem akkor ne tegyél rá. Esetleg próbáld meg az Ulead Video Studio 9-et. Az át tudja alakítani olyan fálj ra amit a dvd is lejátszik. Ha ez mellett döntesz akkor írj privit hogy hol is birod megcsinálni.
2010. ápr. 21. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem átalakítani kell, hanem rendesen kiírni. Ha megnyitnád az nrg filet, akkor látnád, hogy ami benne van az bizony DVD struktúra. Mint egy ISO. Csak ez az alcohol 120 program filetipusa. Az ISO-t se alakítod semerre, csak kiírod azzal amit az első hsz.-ben mondtam. Nem? :)
2010. ápr. 21. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. elsőnek:nekem a burning romban csak cd kép felírás van, a képet mindenáron a gépre akarja menteni a nero, de nincs annyi hely a merevlemezen. Én meg úgy is kiírni akarom, nem gépre menteni. Vagy ez a folyamat része? előbb az nrg- ből csinál valami mást, és csak azután írja ki?
2010. ápr. 21. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A Neroban a Mentések alatt keresd ezt a menüpontot, de lehet, hogy be kell kapcsolnod hozzá a fejlett felhasználói felületet, ami jobboldalon alul van a SmartStart-ban, 2 kis emberke-ikon. Szerintem sehová nem alakítja, ha tudja kezelni, vagyis felismeri, akkor csak megírja és kész. :)
2010. ápr. 21. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah, még valami: nem a folyamat része, ezt elfelejtettem beleírni. :) Amikor kiírást választod (vagy még előtte a Beállítások menüben) ki kell választani valószínűleg az íródat. Mert ugye tudná merevlemezre is menteni, de nem azt akarjuk. Ha valamiért nem ismerné fel az írót, akkor lenne csak az, hogy nem enged mást választani, csak a merevlemezre írást. De ha amúgy működik, akkor választható hardvernek is kell lennie. :) És igen: középen legfelül a SmartStart-ban van egy ablakocska legördülő menüvel, ahol választanod kell, hogy CD vagy DVD írást óhajtasz-e.
2010. ápr. 21. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!