Ha leformázom a C meghajtóm mi történik?
Figyelt kérdés
Ketté van soztva C re és D re.. A cén van maga az oeprációs rendszer.. a D az teljesen üres. letöröltem mindent róla.. A c men sincs semmi csak a operációs rendszer és a böngésző.. mégis dugig van és ha belépek a C meghajtóba a felhasználokba azt irja ki majd 5 giga helyett foglal.. belépek még tovább és ott már minden mappa csak max pár bájtot foglal.. nem értem akkor miért jelzi hogy 5 gigát ? mikor összesen bent csak max 200Mega helyett fogalnak a mappák..? egyszerüen nem tudom leütiteni letisztina a gépem... akármit kitörlök egy képet még jobban telítődik a gép.. lomtáram már nincs megszüntettem... és minden leszedtem a vezérlőpultba rendesen eltávolitva.. lejátszókat photoshopot mindent.. és mindig beleakadok ebbe a formázásba.. de nem merem mert félek hogy az op rendszer eltünik.. mit csináljak ?2012. febr. 20. 18:26
11/12 waland válasza:
Ezek a tünetek a memóriával, tartalomkódolási hibával stb. erősen vírusra hajaznak. Lehet tényleg jobban jársz egy formázással. De miután újratetted a wint, mielőtt elindítanál bármit a d meghajtóról, küldj rajta végig egy komplett vírusirtást.
12/12 A kérdező kommentje:
Elméletileg ma jönnek a gépemért és megcsinálják.. amúgy az Avast vírus irtót használom. és minden héten lefuttatok egy keresést és irtást. volt hogy már talált de le is törölte. mennyire megbízható az Avast? lehet hogy nem megbízható és nem látja a vírust ? Mert akkor másik vírus irtót kérek.. a gépre..
2012. febr. 23. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!