50 GB-os a C meghajtóm. Egyszerűen nem tudok szabaddá tenni több helyet mint 500 mb. Mit tegyek? Lécci olvasd tovább!
Tölts le egy partition managert. Khm, akarom mondani vegyél egyet :)
Pl Paragon Partition manager, ezzel újratelepítés nélkül is átméretezheted a partícióid.
"Tölts le egy partition managert. Khm, akarom mondani vegyél egyet"
Van ingyenes megoldás is, ami nem illegális, és letöltheted:
Linux disztribúciókon szokás lennie egy bizonyos Gparted nevű programnak, azzal meg lehet csinálni. Linux nem is kell hozzá! Létezik LiveCD verzió is, csak kiírod, futtatod és átméretezed a partíciót. Akár pendriveról is megy, ha úgy kényelmesebb és nem akarsz egy CD-t "rápazarolni".
Költői kérdés:
2. válaszoló, a Te gépeden gondolom, csak eredeti, boltban vásárolt szoftverek vannak, és csak eredeti DVD-ket nézel. ;)
Költői kérdés, jogos. Sajna nekem is sok program nincs meg eredetiben, ha lenne pénzem rá, megvenném őket. De egyébként ha van ingyenes és jól működő alternatíva, akkor használom azt.
Erre a célra azt a programot használtam anno, nekem is ilyen problémám volt, a rendszer partícióm kicsi volt, a másikon meg még volt hely. Linux alól átméreteztem és kész. De ahogy írtam, még Linux sem kell.
Csak azért írtam így, hogy belekössek valamibe. :P
Amúgy írhattam volna az Acronis Disk Director termékeit is, vagy a Partition magic-et, mert azok is jók erre.
DVD íróból sem a Nero-t használom, hanem a Ashampoo burning studio 6 free-t, minek fizetős program nekem, ha az ingyenes is megcsinálja nekem azt, amire szükségem van.
Túltárgyaltuk. Jogos.
Kérdező: megoldódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!