Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Transformice, mit csinálok...

Transformice, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

hackelni szeretnék,nem érdekel az ip ban mielött valaki mondani szeretné..

naszóval Cheat Engine 6.0 van most fent a gépem (már pobáltam mindenfélével..) minden videóban megnyitja a CheatEngine-t kiválasztja transformice.exe valamit csinál arrive and bit-es re rakja és bemásol a kódot,rányom-> first scan. ÚGYANÍGY csinálom. Mit hibázhatok el? Vagy mit kéne tennem?! Akinek sikerült már felvenné velem a kapcsolatot? köszönöm.

2012. febr. 20. 17:47
 1/5 Hitsugaya Lau válasza:
nekem is kb ez a bajom... sajnlom, de nem tudok segíteni...
2012. márc. 2. 16:15
 2/5 anonim válasza:
azt hogy ha megskubizod akkor nekik alul ami neked egy "nagy" üres hely ott nekik írások vannak amik előtt kipipálható négyzetek vannak
2012. jún. 24. 13:45
 3/5 anonim válasza:
én letöltöttem az egészet mindent úgy csináltam ahogy mondott de nem engedi be x-elni a négyzeteket! ez miért van?
2012. jún. 24. 14:16
 4/5 anonim válasza:
háát előbb azt mond meg kérlek nekem h melyik kóddal csináltad (érted el) egyáltalán azt hogy megjelentek a hackek és előtte a kipipálható négyzetek! aztán elmondom
2012. jún. 26. 15:53
 5/5 anonim válasza:
Ha hackelsz LEBANNOLNAK!
2014. máj. 10. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!