Ha GTA IV-ben csinálok egy fotót (tlefonnal) akkor azt hogy/hol lehet megnézni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 20:51
1/4 A kérdező kommentje:
*telefonnal
2012. febr. 8. 20:57
2/4 anonim válasza:
san andreasban úgy van, hogy c\ducuments and settings\nevem\dokumentumok\San Andreas User Files\Gallery\ és itt vannak a képek.... EZ SAN ANDREAS! lehet, 4 ben más.... próbáld meg
3/4 A kérdező kommentje:
nem oda menti, nekem csak a videókat menti oda meg oda kell rakni a zenéket de ott nincsenek képek és még a mentéseimet se oda rakja
2012. febr. 9. 15:46
4/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy igazából ezeket nem is menti ki külön fájlba? Lehet hogy csak be van integrálva a játékba egy ideiglenes tárhely vagy nem tudom, de a legegyszerűbb, ha készítesz egy képet, minden szóba jövő meghajtódon (C és amire telepítettél) lefuttatsz egy keresést bármilyen fájlra időrendi sorrendben. És ha kimenti akkor ott kell hogy legyenek. Én anno a mentések helyét találtam meg ezzel a technikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!